AVG-Pakketten

Op 25 mei 2018 is er een nieuwe Europese wetgeving in werking getreden, de GDPR (General Data Protection Regulation), in het Nederlands de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De verordening bevat veel specifieke regels met betrekking tot de privacy en verwerking van persoonsgegevens en hoe je hier als bedrijf mee om hoort te gaan. In de AVG staan strengere regels over en hoge sancties op het niet naleven van de regels voor het verwerken van persoonsgegevens. Deze boete kan oplopen tot maar liefst 20 miljoen euro of een vast percentage van de jaaromzet als deze meer bedraagt. Het eerste jaar hulpvaardig toezicht op de AVG is bijna voorbij. De Autoriteit Persoonsgegevens verwacht dat ondernemers vanaf 25 mei 2019 AVG-proof zijn en heeft aangegeven steviger in te gaan zetten op de handhaving van deze wet, nu ondernemers bekender zijn met de AVG. Dit houdt in dat er meer boetes worden verwacht. Met de pakketten van Recht Direct en Goorts + Coppens wordt jouw bedrijf AVG-proof!

AVG-Pakketten

* 15 AVG modellen en -handleidingen:

 • Interne geheimhoudingsovereenkomst voor medewerkers
 • Privacyverklaring medewerkers
 • Privacyverklaring
 • Register van verwerkingsactiviteiten verwerker
 • Register van verwerkingsactiviteiten verwerkingsverantwoordelijke
 • Register van datalekken
 • Standaardbepaling bedrijfsreglement + algemene voorwaarden
 • Stappenplan datalekken
 • Toestemmingverklaring
 • Verwerkersovereenkomst verwerkingsverantwoordelijke
 • Verwerkersovereenkomst verwerker
 • Verwerkersovereenkomst subverwerker
 • Verwerkersovereenkomst neutraal
 • AVG procedure bij uitdiensttreding
 • Procedure rechten betrokkenen

Geïnteresseerd in een van onze pakketten?

Neem contact op met het AVG-team:

AVG-specialisten van Recht Direct en Goorts en Coppens kunnen ondersteuning geven bij de implementatie van de AVG. Heb je de AVG al voor een groot gedeelte geïmplementeerd en wil jij hier graag nog extra ondersteuning bij? Ook dan kun je contact opnemen met het AVG-team. We kunnen jou dan bijvoorbeeld ondersteunen door het controleren van AVG documenten/processen.

Het AVG-team ontzorgt jou met de implementatie van de AVG!

Het AVG-team, bestaande uit juristen van Recht Direct en advocaten van Goorts + Coppens, biedt verschillende pakketten aan die ervoor zorgen dat jouw organisatie AVG proof wordt. Met deze pakketten kun je een keuze maken voor de vorm van ondersteuning die het beste bij jouw organisatie past. Daarnaast hebben we praktische juridische modellen ontwikkeld die je kunt toepassen binnen jouw bedrijf. Ben je Recht Direct-abonnee? Dan is het Basis pakket gratis en krijg je €125,- korting op het Extra pakket.

Toelichting AVG-pakketten

Basis pakket (€299,-)
Het bedrijf krijgt toegang tot 15 modellen* met daarbij behorende handleidingen. Op deze manier kun je zelf aan de slag met de implementatie van de AVG. Daarnaast zit er in dit pakket een half uur telefonisch advies met een van onze specialisten uit het AVG-team.

Extra pakket (€975,-)
Een van de specialisten uit het AVG team stelt voor jou het interne beleid op. In het interne beleid worden de werkprocessen van jouw bedrijf in kaart gebracht en worden er actiepunten/verbeterpunten geformuleerd om de AVG op een zo praktische mogelijke wijze te implementeren. Het intern beleid is niet alleen relevant voor de AVG, maar kun je in de toekomst als belangrijke bouwsteen blijven gebruiken.

Plus pakket (€1.749,-)
Een van de specialisten uit het AVG team stelt voor jou het interne beleid op. In het interne beleid worden de werkprocessen van jouw bedrijf in kaart gebracht en worden er actiepunten/verbeterpunten geformuleerd om de AVG op een zo praktische mogelijke wijze te implementeren. Het intern beleid is niet alleen relevant voor de AVG, maar kun je in de toekomst als belangrijke bouwsteen blijven gebruiken. Daarnaast zorgt de specialist ervoor dat de belangrijkste documenten voor jou worden opgesteld, zodat deze juridisch inhoudelijk juist zijn. Dit zijn de privacyverklaring, het register van verwerkingsactiviteiten, het stappenplan datalekken, het register van datalekken en de verwerkersovereenkomst (maximaal 3).

Excellent pakket (€3.750,-)

Een specialist uit het AVG-team zal de AVG volledig in jouw bedrijf implementeren. Dit betekent in ieder geval het volgende:

 • Inventarisatie werkprocessen;
 • Opstellen intern beleid;
 • Opstellen benodigde AVG-documenten;
  Opstellen register van verwerkingsactiviteiten;
  Opstellen privacyverklaring extern (klanten, leveranciers, samenwerkingspartners);
  Opstellen privacyverklaring intern (personeel);
 • Opstellen verwerkersovereenkomsten (maximaal 5);
 • Opstellen stappenplan datalekken;
 • Bijpraatsessie personeel van 45 minuten;
 • Nieuwe werkprocessen opstellen.

Vragen of extra hulp nodig?

Laat je gegevens achter dan nemen wij contact op.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×