Advocaat ondernemingsrecht voor het MKB

Ben jij een advocaat die het graag net even anders doet? En heb je ten minste drie tot vijf jaar ervaring? Wij zoeken ter versterking een enthousiaste collega.

Ons team

Ons gezellige, hechte, team werkt voor het MKB en verschillende grotere ondernemingen afkomstig uit diverse branches. We doen hier de dingen vaak net even anders. Gemoedelijk, professioneel en vooral samen met elkaar en ondernemers. Wij organiseren van alles om de binding tussen de teamleden te vergroten, zo leer je elkaar écht kennen en voorkomen we conflicten. Houd jij ook van een BBQ, VrijMiBo of feestje? Uiteraard niet verplicht, maar als je aanhaakt, vinden wij het altijd gezellig!

Dit ga je doen

Als advocaat werk je in teamverband voor onze relaties. Je raakt in een vroeg stadium bij de juridische vraagstukken van de ondernemer betrokken. Je werk is dan ook grotendeels adviserend en gericht op het voorkomen van conflicten. Uiteraard ben je ook een procestijger als het nodig is!

Hoewel de nadruk in jouw functie ligt op juridisch-inhoudelijke ondersteuning, krijg je ook gelegenheid om je kennis uit te dragen door bijvoorbeeld het schrijven van blogs en het verzorgen van workshops.

Wat stellen we daar dan tegenover?

Dat vullen we graag samen in, mede op basis van jouw wensen. Maar hier kun je in ieder geval op rekenen:

  • een zelfstandige functie binnen een hecht, commercieel en professioneel werkend kantoor;
  • een goede work-life balance;
  • vrijheid en autonomie in je werk;
  • doorgroeimogelijkheden;
  • een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • aandacht voor jouw verdere ontwikkeling en een persoonlijk opleidingsbudget;

Jouw kwaliteiten

  • Je spreekt de taal van de ondernemer, waar soms ook Engels bij hoort;
  • Je denkt in oplossingen en uitdagingen;
  • Je combineert juridische diepgang met een sociale en ondernemende spirit;
  • bij voorkeur ten minste 3 tot 5 jaar werkervaring in het arbeidsrecht – contractrecht. Uiteraard zijn gemotiveerde ervaren juristen met de wens advocaat te worden, ook welkom om te solliciteren.

Hier kom je te werken

Wij hebben verschillende werklocaties, ook is het mogelijk om hybride te werken. We zijn no-nonsense, werken resultaatgericht, kennen een open en eerlijke teamspirit en zijn betrokken bij onze omgeving.

Wat ons vooral ‘anders’ maakt, is onze aanpak. We gaan zoveel mogelijk preventief te werk en zijn proactief. Wij ontzorgen de klant, zonder uren te harken. Goorts + Coppens advocaten staat voor vernieuwing en kent een volledig digitale werkwijze. Hierin zijn wij ook volop in ontwikkeling! Wist je dat wij vanaf 1 januari onder de naam Hooglander verder gaan? De nieuwe moderne aanpak van ons kantoor, komt onder de nieuwe naam nóg meer naar voren. De voorbereidingen zijn in volle gang!

Meer weten over ons kantoor en je toekomstige collega’s? Kijk op www.gca.nl

Interesse?

Hebben we jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur jouw motivatie met curriculum vitae, gericht aan Irene van Geel, via officemanagement@gca.nl . Voor vragen kun je ook contact opnemen met 06 3006 7928


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×