Zzp’er of werknemer? Wij helpen!

Je hebt als ondernemer weleens hulp nodig. Juridische zaken? Daar heb je ons voor . Voor je eigen werk, omdat je teveel te doen hebt? Dan schakel je om flexibel te blijven een zzp’er in. Maar het kan zijn dat de zzp’er als werknemer wordt gezien en dan heb je een probleem. Je hebt dan bijvoorbeeld een loondoorbetalingsverplichting en moet naheffingen van sociale premies betalen. Dat kan flink in de papieren lopen!

Het is vaak lastig om te bepalen of er sprake is van een werknemer of een zzp’er. Hiervoor is door de Overheid de Webmodule Beoordeling Arbeidsrelatie gemaakt. Als je alle vragen doorlopen hebt, weet je of jullie ‘samenwerking’ aangemerkt wordt als een arbeidsrelatie of als een overeenkomst van opdracht. Klinkt simpel, maar helaas is het invullen best lastig. Wij helpen je!

Hoe?

  • Gratis hulp bij het invullen van de online-vragenlijst.
  • Laagdrempelig en begrijpelijk advies over de risico’s van jouw huidige of nieuwe samenwerking.
  • Advies op maat bij iedere uitkomst van de vragenlijst met de investering die hiervoor nodig is, bijvoorbeeld het opstellen van een overeenkomst van opdracht op maat voor €300,- exclusief btw.

Wil je het goed geregeld hebben en mogelijke problemen én kosten voorkomen?

Neem dan contact op met Sterre Ploegmakers!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Sterre Ploegmakers

Advocaat Onderneming

Stel gerust je vraag over Onderneming

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×