Word jij mijn nieuwe collega?

Ben je toe aan nieuwe stap? Ben jij ook recht-door-zee, een harde werker en een vakidioot?  We hebben leuke vacatures open staan als advocaat familierecht of advocaat ondernemingsrecht en vastgoed. Heb je andere potenties? Stuur een open sollicitatie, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Wij zijn juridische professionals die graag een stapje extra zetten voor onze klanten.

Klantrelaties vinden we erg belangrijk. Regelmatig gaan we met onze klanten een potje golfen of een voetbalwedstrijd kijken. Vind je het leuk om kennis te delen? We geven regelmatig cursussen & trainingen.

Ben je getriggerd?

Solliciteer dan hier.  De koffie staat klaar!

 

 

 

 

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×