Wij pleiten eerst voor een kopje koffie

De wereld wordt complexer en relaties verzakelijken. Wij willen jou echt leren kennen en begrijpen jouw markt. Daarom komen we bij jou op de koffie om slim te luisteren (en in een vroeg stadium risico's in kaart te brengen). Praktische oplossingen voor jou, problemen voorkomen.

Bij ons voel je je thuis, op je gemak. Wij doen meer dan je verwacht: begrip voor emotie, transparantie, bevlogenheid, verwachtingen overtreffen.

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor

Deze kernwaarden laten zien wat wij echt belangrijk vinden:

ANDERS:

in aanpak, klantcontact en presentatie.

GEDREVEN:

voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

SAMEN:

een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Het voorkomen van juridische problemen doe je samen. Samen voorkomen begint voor ons met een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kopje koffie! Neem contact met ons op voor een afspraak dan regelen wij iets lekkers bij de koffie.

Met 30 enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks klaar voor onze klanten. Doordat we vrijwel alle specialismes in huis hebben kunnen we klanten adviseren en ontzorgen op veel rechtsgebieden. Of het nou gaat om juridische kennis op het gebied contracten, voorwaarden, ontslag, bedrijfsovername, faillissement, incasso, mediation, letselschade, intellectueel eigendom, huurrecht, onteigening, milieuzaken, bouwen, scheiden of overlijden.

Vanuit Deurne en Helmond helpen wij u graag verder

Kantoor Helmond Kantoor Deurne

Adviseurs met kwaliteitswaarborg

Wij houden de tarieven transparant en zorgen ervoor dat jij daar altijd zicht op houdt.

De ervaring leert dat je een professionele strateeg veelal terugverdient. Bovendien bieden wij jou een belangrijke waarborg: Goorts + Coppens neemt deel aan de Klachten- en Geschillencommissie: www.degeschillencommissie.nl

Onze Teams

Met 19 advocaten en juristen en een team van ondersteuners zorgen wij er samen voor dat de klant krijgt wat hij verwacht, en het liefst nog meer dan dat. Kennis is gebundeld binnen de volgende teams

Team vastgoed (bijv. vastgoed, bouwrecht, huurrecht)
Team arbeid (bijv. ontslagrecht, ambtenarenrecht en arbeidsomstandighedenwet)
Team overheid + omgeving (bijv. overheidsaansprakelijkheid, ruimtelijk bestuursrecht, planschades, milieurecht, bestemmingsplannen)
Team onderneming (bijv. vennootschapsrecht, fusies, overnames, contracten, incasso, contractueel)
Team familie (bijv. echtscheidingen, curatele, erfrecht, alimentatie)

Het team van Goorts+Coppens bestaat uit een mix van adviseurs, advocaten en juristen