Wesley, wij nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Na een huwelijk van bijna acht jaar zijn Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen uit elkaar. Wij willen daarom graag Wesley Sneijder uitnodigen om een kop koffie te komen drinken met Imke Gerrits, advocaat familierecht, en expert op het gebied van echtscheidingen.

Wesley Sneijder, Goorts + Coppens advocaten
Imke Gerrits, advocaat familierecht

Imke Gerrits is de expert op het gebied van familierecht binnen Goorts + Coppens Advocaten. Zij is als gespecialiseerd (scheidings)mediator aangesloten bij de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en de Mediatiorsfederatie Nederland (MfN). Zij heeft jarenlange ervaring als mediator in scheidingskwesties. Wij denken dan ook dat zij dé persoon is om Wesley Sneijder bij te staan tijdens de scheiding. Bij deze willen we Wesley Sneijder dan ook uitnodigen om langs te komen bij Goorts + Coppens en in gesprek te gaan met Imke.

Vragen?

Heb jij vragen op het gebied van familierecht? Neem dan contact op met Imke Gerrits via de telefoon (0493-331477)of via de mail (i.gerrits@gca.nl) .    

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de juridische ontwikkelingen? Meld je dan GRATIS aan voor de nieuwsbrief. Klik HIER op je aan te melden!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Mediation

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×