Wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar?

De maanden november en december zijn bij uitstek de maanden van een terug- en vooruitblik. Al plannen makend pak ik er graag ter inspiratie een boek van een managementgoeroe bij, waarbij Steven Covey één van mijn favorieten blijft. Zijn zeven eigenschappen van effectief leiderschap helpt mij zowel privé als zakelijk om een goede balans op te maken, heldere nieuwe doelen te formuleren en een goede balans te houden…

Als ik terugkijk op ons jonge juridische adviesbedrijf Recht Direct, ben ik trots op de manier waarop wij de huidige klanten ondersteunen in het voorkomen van juridische problemen door zo veel mogelijk proactief te zijn. Door goed te luisteren naar wat onze klanten echt nodig hebben en door de vruchtbare samenwerking binnen ons kleine team, daar waar nodig ondersteund door de advocaten van Goorts + Coppens, kunnen wij met een vernieuwend concept het verschil maken.  Zojuist las ik een plan van aanpak, gemaakt door onze jurist Marlou naar aanleiding van de juridische scan bij een nieuwe klant, en dacht: hier kunnen wij echt iets toevoegen en een win-win situatie voor beiden creëren. Nu het steeds drukker wordt bij Recht Direct, merk ik wel dat we regelmatig tegen elkaar moeten zeggen: “houd de prioriteiten in de gaten”. Dat blijft dus een aandachtspunt voor ons in het nieuwe jaar.

Wellicht heb je ze al herkend, vet gedrukt: de 7 gewoonten van Steven Covey. Zijn bestseller is mijn aanrader voor onder de kerstboom! Ter inspiratie voor mijn collega´s heb ik de 7 gewoonten maar eens geprint en hier op het prikbord gehangen.

Lees en plan ze…

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×