Wat is Vastgoedplatform Regio Helmond?

Irene van Geel, advocaat team Vastgoed, heeft een column geschreven over “Wat is het Vastgoedplatform Regio Helmond?”

Het Vastgoedplatform Regio Helmond (VRH) is een regionale ontmoetingsplaats voor professionals uit de vastgoedsector in de omgeving van Helmond. Het VRH biedt vak- en branchegenoten de mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen en om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Vier keer per jaar wordt een bijeenkomst georganiseerd door een van de leden. De doelstelling bij iedere bijeenkomst is onze leden zoveel mogelijk uit te dagen om ‘out of the box’ te denken en te komen met ideeën en oplossingen die in eerste instantie niet zonder meer voor de hand liggen.

Klik hier voor de column.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×