kinderalimentatie

Vraag jij je wel eens af: ‘Wanneer vervalt kinderalimentatie?’ De termijn waarin alimentatie betaald moet worden is wettelijk bepaald. Echter mag hiervan afgeweken worden in goed onderling overleg. Wanneer de kinderalimentatie vervalt is dus onder andere afhankelijk van gemaakte afspraken. Daarnaast speelt de leeftijd van de kinderen ook nog een rol. Voor kinderen tot 18 jaar betaal je kinderalimentatie aan je ex, vanaf 18 jaar wordt de alimentatie rechtstreeks naar het kind overgemaakt. De wettelijke kinderalimentatie vervalt op de dag dat jouw kind 21 wordt. Als je kind 18 jaar of ouder is en al fulltime gaat werken, kan het zijn dat het kind het eigen levensonderhoud kan betalen. In overleg met je kind kun je stoppen met het betalen van kinderalimentatie. Wil jij weten wanneer kinderalimentatie vervalt in jouw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op en stel ons direct jouw vraag. Ons team van advocaten en juridische specialisten voorziet jou graag van een duidelijk en begrijpelijk antwoord. Wil je liever jouw kwestie face-to-face bespreken? Maak dan online een afspraak. Je bent van harte welkom op een van onze kantoren in Eindhoven, Helmond of Deurne.

Kinderalimentatie

Laat afspraken wanneer kinderalimentatie vervalt vastleggen

Door onderling afspraken te maken over kinderalimentatie voorkom je ongewenste verrassingen achteraf. Hierbij is het raadzaam om de afspraak te laten bekrachtigen door een rechter. Een advocaat van Goorts + Coppens kan hierbij helpen. Al onze advocaten hebben een eigen kennisgebied. Onze advocaat Folkert Terpstra is gespecialiseerd in Mediation. Naast advocaat is hij ook werkzaam als mediator waardoor hij veel ervaring heeft met het bereiken van een oplossing in goed overleg. Folkert heeft de specialisatieopleiding Familierecht succesvol afgerond, is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators en is aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland.

Goorts + Coppens

Wij pakken het net wat anders aan

De advocaten van Goorts + Coppens pakken het net wat anders aan dan de meeste andere advocaten. Wij willen dat jij je op je gemak voelt bij ons. Wij zijn transparant, bevlogen en tonen begrip voor emoties. Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek willen wij jou echt goed leren kennen en de situatie begrijpen. Door aandachtig en slim te luisteren zijn wij in de gelegenheid om mogelijke risico’s en successen in een vroeg stadium in kaart te brengen. Al onze dertig medewerkers zetten alles op alles om te winnen als het moet en te voorkomen als het kan. Wij hebben maar één belang en dat is jouw belang. Wij strijden voor de beste oplossing voor jou. Heb je al een vraag voor een van onze advocaten of wil je direct een afspraak maken? Dat kan eenvoudig online. Je bent van harte welkom op een van onze kantoren in Eindhoven, Helmond en Deurne. Als je een afspraak maakt, dan zorgen wij voor iets lekkers bij de koffie.

Direct een probleem oplossen?

De wereld verandert, zo ook die van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. Aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

  • Duidelijke uitleg
  • Goed inlevingsvermogen
  • Deskundige ondersteuning
Lees meer

Problemen voorkomen in de toekomst?

Als ondernemer heb je zorgen, soms veel, soms weinig, maar het feit blijft dat je liever bezig bent met de leuke kant van het ondernemerschap. Ons doel? Zorgen dat jij gerust kan slapen!

  • Onbeperkt toegang tot documenten
  • Eerstelijns rechtshulp
  • Vast maandbedrag
Naar Recht Direct

Wat klanten vinden van ons

goed

Gaj Willems

Helmond

Service en dienstverlening is minder dan ik verwacht van een gerenommeerd kantoor als Goorts en Coppens. Onvoldoende ingelezen op mijn zaak door de advocaat. wisseling van advocaat. Tijdens de rechtszaak heb ik meer toelichting gegeven op mijn zaak dan de advocaat. Misschien was mijn zaak niet belangrijk genoeg? Ben zelf deskundige in mijn rechtszaak en dan merk je dat sommige advocaten onvoldoende kennis heeft op het desbetreffende rechtsgebied. Voor mij dus een tegenvallende service en dienstverlening.

Marcel van den Hurk

Veghel

Snel contact opgenomen met mij door Maud na mijn vraag via een bekende. Direkt een goed gevoel bij Maud. Bleek zeker terecht gedurende het proces. Goede kennis van de mogelijkheden. Goede coaching toen de tegenpartij een tegenbod had gedaan. Ik ben zeer tevreden.

Ruud

Geldrop

Vriendelijk, betrokken, luisterend, deskundig, helder en duidelijk advies. Bereikbaarheid is goed; krijgt altijd iemand aan de lijn.

Fien Verhoeven

Bakel

Na een incident werd bij Goorts+Coppens aangeraden. In het begin liep e.e.a. wat stroef maar nadat Eva mijn zaak had overgenomen, werd met name de communicatie veel beter. We hebben goed de aanleiding en mijn doelen doorgesproken en dit heeft Eva prima vertaald en vastgelegd voor de betrokken partijen. Wat ik voor ogen had, heb ik ook gekregen (en meer). Eva weet goed te schakelen om de wensvraag te vertalen naar juridisch kader en omgekeerd, waarbij vakjargon goed werd toegelicht. Kortom, zeer tevreden.

Alet

Bemmel

Goed kantoor als je eens een advocaat nodig hebt. Aan te bevelen.!!

Antonie meeuwis

Lierop

Goede samenwerking.

john coenen

Baarlo Lb

Het contact was prettig toegankelijk en toch professioneel. De opvolging steeds accuraat. Het resultaat boven verwachting, maar ook als dat laatste niet was geweest was ik tevreden over de aanpak. Kortom, prima bijgestaan en ontzorgd

Bas Reisen

Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het verwoorden van moeilijke stukken in normaal begrijpelijk nederlands. Ook het meedenken met de klant was erg goed. Complimenten!

Cas van Houtert

Gemert

Leuk en snel contact. zaken goed voor elkaar

Peter

Geldrop

Inhoudelijk goed met bruikbare informatie

Jeroen van Lierop

Deurne

Het kantoor heeft de zaak goed en voortvarend opgepakt en telkens de goede stappen gezet. Het resultaat is uiteindelijk behaald dankzij de inzet en deskundigheid van de beide advocaten.

Sander Lely

Ubachsberg

Ik vind dat alles zeer traag verloopt, blijkbaar hoort dat bij dit soort werk, maar wij zijn heel anders gewend. Erg late reacties over het algemeen.

martin

lemelerveld

Ik heb geen ervaring in rechtzaken dus wist helemaal niet waar ik voor kwam te staan. De begeleiding was prima en het resultaat naar volle tevredenheid.

Theo

someren

We hebben goed contact gehad met de advocaten van Goorts + Coppens advocaten, ze reageren snel, adequaat en volgens afspraak. We hadden met elkaar iets andere verwachtingen van het proces en de vraagstukken maar dit is aan de achterkant goed opgelost.

Ellen

Zeist

zeer vakbekwaam

Erik

Asten

Tijdens onze behoefte aan juridische ondersteuning heeft Goorts en Coppens zich erg betrokken opgesteld. Zij hebben zich goed "ingelezen" en bereidheid getoond om onze vragen te onderzoeken en beantwoorden. Wij zijn ook tevreden over hun adviezen.

Familie Uithol

Deurne

.

Hans Rooijakkers

Helmond

Goede communicatie en begeleiding met omzetting agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning.

Marcel van den Hurk

Veghel

Wisten meteen wat ik wilde en voerde dat prima uit. Goed gesprekken en ze scheppen duidelijkheid

Frans van de Wal

MILHEEZE

in onze zaak Brom ben ik zeer teleurgesteld in onze advocaat Guido Goorts. Inhoudelijk omdat hij de zaak naar mijn idee slecht had voorbereid en niet goed ophing aan bestaande jurisprudentie. (Dit commentaar geef ik niet omdat ik nu weet dat wij verloren hebben. Ik heb dit direct toen wij de rechtszaal uitliepen al tegen Henk aangegeven.) Verder is vind ik het een groot probleem dat hij meent zich niet aan gemaakte afspraken te hoeven houden.

klaas

deurne

Is nieuw voor mij. Ben ervaring rijker.

Gokan

Venray

Na het schetsen van de problematiek werd vrij snel geklankbord met collega's binnen het kantoor waardoor er een goed voorbereid gesprek kon plaatsvinden. Tijdens dit gesprek een goed en deskundig advies ontvangen.

Jan Breukers

SOMEREN

goed en goede vakkennis

heer Jan van de Sande

Aarle-Rixtel

Snel ingespeeld op de wensen die er van onze kant waren, hoge mate van betrokkenheid, ook al was het maar een relatief klein opdrachten.

Marco

Uden

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×