Voorontwerp-bestemmingsplan ‘Tweede herziening bestemmingsplan Buitengebied Deurne’!

De gemeente bepaalt hoe zij haar grondgebied ruimtelijk inricht. Op 1 juli 2008 is de Wet ruimtelijke ordening in werking getreden. Deze wet geeft de gemeente instrumenten om haar wettelijke taak uit te kunnen oefenen. Het bestemmingsplan heeft hierin een centrale betekenis. Het bestemmingsplan regelt waar en hoe gebouwd mag worden en hoe gronden mogen worden gebruikt. Het bestemmingsplan heeft dus directe invloed op burgers en ondernemers.

Voorontwerp-bestemmingsplan 
Burgemeester en wethouders van Deurne bereiden een herziening voor van het bestemmingsplan voor het Buitengebied. Daartoe is een voorontwerp-bestemmingsplan opgesteld. Op dat voorontwerp-bestemmingsplan kan iedereen inspreken.

Kik hier om de column van Goorts & Coppens Advocaten te lezen dat is verschenen op donderdag 23 augustus 2012 in het Weekblad voor Deurne.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×