Voorontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied Uden 2011-2013”!

De inspraakprocedure voor het voorontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied 2011-2013 ” gaat van start. Het voorontwerp ligt vanaf 31 mei 2012 gedurende zes weken (tot en met 11 juli 2012) voor inspraak ter inzage. Aanleiding van onderhavig bestemmingsplan is de actualisatieplicht op grond van de Wet ruimtelijke ordening. Daarnaast worden in het bestemmingsplan ook de goedkeuringsbesluiten van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, de beslissing van de Raad van State en het nieuw provinciaal beleid verwerkt.

Het plangebied voor het bestemmingsplan buitengebied bestaat uit het gehele buitengebied van de gemeente Uden, met uitzondering van het terrein Peka Kroef en het gebied Uden Noord. Als vanzelfsprekend vallen de kernen van de gemeente Uden, Volkel en Odiliapeel ook buiten het plangebied omdat dit stedelijk gebied is.

Het is van groot belang om het voorontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied 2011-2013” goed te bekijken. In deze fase heb je nog de mogelijkheid om in overleg te treden met de gemeente. De specialisten van de Vakgroep Overheid & Omgeving van Goorts & Coppens Advocaten zijn je hierbij graag behulpzaam. Mocht je willen weten wat het voorontwerp-bestemmingsplan concreet voor je betekent, neem je dan contact op met Peter Goumans, advocaat Overheid & Omgeving, telefoonnummer: 0492-780193 of per e-mail: p.goumans@gca.nl.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×