Voorkomen

‘Voorkomen is beter dan genezen.’

Een alom bekende uitspraak, maar vaak wordt je er pas bewust van als je al bij het probleem bent aangekomen. Hoe eerder je begint met preventie, hoe beter.

Juridische problemen voorkomen?

Betere juridische kwaliteitszorg leidt tot betere processen en tot een betere debiteurenportefeuille, wat betekend dat je betere dossiers hebt. In het geval van procedures is het papierwerk completer en leidt dus tot meer gewonnen zaken. Het team van Goorts + Coppens heeft de kennis in huis om documenten, handleidingen en trainingen aan te reiken. 'Voorkomen doen we samen'.

Om preventie toegankelijker te maken voor de ondernemer heeft Goorts + Coppens onder Recht Direrct het juridisch abonnement ontwikeld voor ondernemers. Meer weten over Recht Direct klik hier of ga naar www.rechtdirect.nl 

 

Neem contact op met een van de onderstaande adviseurs en zij helpen u graag verder

20991230

Telefonisch contact

Telefonisch contact?

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Veel gestelde vragen

Hoe kan Recht Direct tegen zo’n lage prijs onbeperkt juridisch advies leveren?
Wij werken met kwalitatieve standaardmodellen die eenvoudig om te zetten zijn naar jouw specifieke situatie. Om deze reden kunnen wij de producten snel en goedkoop leveren.
Wat biedt een abonnement van Recht Direct mij?
Je kunt direct en onbeperkt juridisch advies inwinnen via de helpdesk van Recht Direct. Daarbij kun je standaardbrieven, contracten en processtukken downloaden alsmede handleidingen voor het gebruik hiervan. Verder kun juridische documenten laten scannen door een jurist. Ook krijg je korting op het tarief van de trainingen (verzorgd door advocaten) en op het advocatentarief bij nieuwe dossiers.
Wat kost een training?
De trainingen door Goorts + Coppens worden aangeboden voor € 295,00 per training. Dit geldt per aanmelding, exclusief BTW.
Ik heb een rechtsbijstandverzekering. Kan Goorts + Coppens mij toch ondersteunen bij mijn vraagstukken?
Ja. Door de het recht op vrije advocaatkeuze kan Goorts + Coppens over je schouder meekijken bij het werk dat de jurist van de rechtsbijstandverzekeraar voor je doet. Mocht de zaak te complex worden en tot een gerechtelijke of administratieve procedure leiden, dan heeft Goorts + Coppens alles in huis om de zaak goed over te (kunnen) nemen. De rechtsbijstandverzekeraar moet je keuze voor een eigen advocaat goedkeuren.