Verhuisd!

Ja, wij zijn verhuisd! Wij hebben als kantoor het ‘advocatenkerkje’ verlaten en hebben een nieuw onderkomen gevonden. Een modern pand, aan de Schootense Dreef in Helmond. Bereikbaarheid staat daarbij voorop.

Afscheid nemen doet pijn. Zo ook afscheid nemen van de kerk aan de Traverse. Jarenlang heb ik altijd met plezier gewerkt in de kerk. Opmerkingen als: “Ik mag iedere dag naar de kerk” of “Dichter bij God kom je niet” kunnen nog wel gemaakt worden, maar treffen in een modern pand geen doel. Maar als je één deur sluit, gaat er weer een andere deur open. Zo ook bij ons.

Vanochtend op naar het nieuwe pand! Parkeren is erg gemakkelijk. Geen zoektocht naar een parkeerplek zoals in het centrum en de parkeerplekken zijn ruim genoeg om gemakkelijk uit te stappen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je buurauto beschadigt. Dit bevalt me wel! Bij binnenkomst geen ouderwetse sleutel en zware deur, maar een zeer soepele deur die open glijdt. Licht aan, (alle lichten gaan ineens aan!) en de temperatuur is direct goed. Kopje koffie erbij en dat smaakt eigenlijk nog steeds erg goed. Computer aan en met ons supersnelle glasvezel netwerk ben ik zo online. Zittend aan mijn bureau aan de Schootense Dreef besef ik: eigenlijk is dit nog niet zo slecht en eigenlijk bevalt me dit erg goed.

Men zegt afscheid nemen doet pijn, maar die deur die open is gegaan in ons nieuwe pand op het bedrijventerrein bevalt mij prima. Dus het credo nu: “Voorkomen doen we samen, ook aan de Schootense Dreef 31 in Helmond”.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×