Verbreding A58 uitgesteld

Eerder berichtten we op onze website over de uitbreidingsplannen van de A58 en de gevolgen hiervan. Hoewel de (juridische) voorbereidingen van de plannen onverminderd door blijven lopen, heeft het project vertraging opgelopen door de stikstof-perikelen.

Rijkswaterstaat probeert inzichtelijk te maken hoe zij de aanpak van stikstofneerslag kunnen oplossen. Dit zorgt voor de uitvoering van het traject Eindhoven-Tilburg naar verwachting 1-3 vertraging, en voor het traject Annabosch-Galder voor maar liefst 3-5 jaar stagnatie.

De verwachting is dat voor het traject Eindhoven-Tilburg de stikstofopgave te overbruggen is met een aantal extra maatregelen. Deze worden nu onderzocht. Voor het traject Annabosch-Galder is de aanpak van stikstofneerslag complexer en ingrijpender; hier is uitgebreid onderzoek nodig. Na deze onderzoeken zal Rijkswaterstaat de precieze planning pas kunnen bepalen.

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over de gevolgen van de plannen, ben je benieuwd wat er gaat veranderen voor jouw perceel, of wil je weten hoe wij jou kunnen helpen tegen het nemen van stappen tegen de plannen?
Neem dan contact op met één van onze advocaten van het team Milieu + Omgeving.

Irene van Geel

i.van.geel@gca.nl

06 – 30 06 79 28

Niels Crooijmans

n.crooijmans@gca.nl

06 – 55 50 65 41

Ruud Verkoijen

r.verkoijen@gca.nl

06 – 21 83 74 43

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de juridische ontwikkelingen? Meld je dan GRATIS aan voor dé juridische nieuwsbrief!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×