Van stagiaire naar werknemer

Mijn naam is Loes Ewals. Na een aantal jaar in de collegebanken te hebben gezeten, wilde ik weleens zien hoe het er ‘in het echt’ aan toe gaat. Via een bekende kwam ik bij Goorts + Coppens uit en mocht ik in de zomer van 2017 als student-stagiaire aan de slag. De eerste dagen was het even wennen, maar al snel voelde ik me hier op mijn plek.

Ik werd direct aan het werk gezet en kreeg veel interessante en ook verdiepende opdrachten. Binnen kantoor is iedereen erg toegankelijk dus bij vragen of voor nieuwe opdrachten kon (en kan) ik altijd bij iemand binnenlopen. Ook zijn de werkzaamheden heel divers. De ene dag schrijf je een brief, de volgende dag maak je een blog voor de website en weer een andere dag ga je aan de slag met het schrijven van een protocol of mag je mee naar zitting. Een van de doelen van mijn stage was inzicht krijgen in de vraag wat ik na mijn studie wil gaan doen. Door opdrachten en gesprekken met verschillende medewerkers heb ik hiervan zeker een beter beeld gekregen. Zo ben ik erachter gekomen dat ik bepaalde rechtsgebieden leuker vind dan ik dacht en kon ik hierop de keuze voor mijn mastervakken afstemmen.

Na twee maanden zat mijn stageperiode erop. Toen ik vervolgens het aanbod kreeg om naast mijn studie als juridisch ondersteuner te blijven, hoefde ik hier niet lang over na te denken. Ik ben nu elke vrijdag bij Goorts + Coppens aan het werk.

Loes Ewals
Juridisch ondersteuner
l.ewals@gca.nl

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×