Update Windmolenpark Venlo | met Ruud Verkoijen

Nadat eerst de gemeenteraad van Venlo in maart van dit jaar had besloten om niet mee te werken aan het plan voor het realiseren van negen windturbines in Venlo, heeft Provinciale Staten van Limburg de regie overgenomen en afgelopen vrijdag besloten dat het plan toch uitgevoerd moet worden. 

Na een dag lang vergaderen en het opstappen van twee Gedeputeerden tijdens de vergadering, is er een besluit genomen. In ieder geval is bepaald dat met de inwoners van Heierhoeve een uitkooptraject wordt gestart maar voor de inwoners van Boekend en Blerick rest er niets anders dan de gang naar de Raad van State. Voor alle duidelijkheid, deze inwoners zijn niet tegen windturbines, maar vinden dat er had kunnen worden volstaan met het alternatief vier turbines in plaats van negen. Een plan van vier turbines was ook logisch geweest, omdat vijf van de negen turbines buiten het door de provincie aangewezen voorkeursgebied liggen. Kortom, de strijd is nog niet gestreden en er zal dan ook een beroepsprocedure volgen.

Op vrijdag 28 september heeft Ruud Verkoijen aan tafel gezeten bij Omroep Venlo. In het programma ‘Nedinscoplein’ reageert hij op het provinciale besluit over het windmolenpark. 

Heb je nog vragen over de windturbines of de casus dan kun je contact opnemen met Ruud Verkoijen.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×