Uitnodiging bijeenkomst de ontwikkelingen in het schadevergoedingsrecht

Goorts + Coppens praat u graag weer bij over de ontwikkelingen in het schadevergoedingsrecht. Deze keer zullen wij ingaan op de ontwikkelingen in het planschade- en nadeelcompensatierecht en de rol van deskundigen in schadevergoedingszaken.

Daarom nodigen wij u uit voor een bijeenkomst waar Irene van Geel en Guido Goorts de actualiteiten in het schadevergoedingsrecht bespreken.

Onderwerpen die zeker aan bod komen:
– Rol van de deskundige
– Actualiteiten planschade en nadeelcompensatie
– Actualiteiten onteigeningsrecht

Naast de presentaties is er ook gelegenheid om in te gaan op uw specifieke vragen met betrekking tot de hiervoor genoemde onderwerpen. U kunt deze meenemen naar de bijeenkomst of ze via e-mail n.crooijmans@gca.nl vooraf aan ons kenbaar maken.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 29 april 2015 van 9.30 tot 12.00 uur met aansluitend een lunch op ons kantoor in Deurne, Heuvelstraat 14 in Deurne.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier. Wij sturen u vervolgens een bevestiging.

Graag tot 29 april!

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×