Twijfels over scheiden?

Dag van de Scheiding op 9 september 2016

Vrijblijvende informatie over echtscheiding tijdens de Dag van de Scheiding op 9 september 2016!

Eind augustus was op een Nederlandse nieuwssite te lezen dat uit Amerikaans onderzoek is gebleken dat het aantal scheidingen stijgt in de periode na de zomervakantie. Ook in Nederland zien we na de zomervakantie een piek in het aantal scheidingen. Deze scheidingen worden niet alleen veroorzaakt door vakantiestress maar ook doordat blijkt dat de lang verwachte vakantie niet heeft gezorgd voor een opleving van de relatie. Ook de betere vooruitzichten in de woningmarkt leiden er toe dat de drempel om voor een scheiding te kiezen lager wordt.

Als je in deze periode twijfelt over het in gang zetten van een echtscheiding of juist met een echtscheiding geconfronteerd wordt is het belangrijk om je goed te laten voorlichten. Een echtscheiding brengt namelijk zeer ingrijpende persoonlijke en financiële gevolgen met zich mee voor de betrokken partners en hun eventuele kinderen.

Ook de kosten van een echtscheiding zijn een veel besproken onderwerp. Laat u ook op dat vlak goed voorlichten: er gaan wilde verhalen rond over de kosten van een advocaat terwijl andere aanbieders zoals scheidingsmakelaars niet per definitie goedkoper zijn. Voor personen met een laag inkomen en vermogen kunnen wij op basis van gefinancierde rechtsbijstand al een mediationtraject aanbieden vanaf € 53,00 per persoon. Kom je hiervoor niet in aanmerking dan informeren wij je zo goed mogelijk over de in jouw situatie te verwachten kosten.

Voor je echtscheiding geldt in het bijzonder dat het belangrijk is om je goed te laten adviseren: het is niet alleen de afsluiting van je huwelijk of relatie maar ook de start van je nieuwe leven!

Tijdens de Dag van de Scheiding op 9 september 2016 bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend binnen te lopen voor het inwinnen van informatie over de gevolgen van een mogelijke scheiding. Ons kantoor is die dag voor u geopend van 08:30 tot 16.00 uur.

Komt 9 september niet goed uit? Geen probleem de deur staat niet alleen 9 september open, maar ook op andere dagen! Voor een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek kan telefonisch contact worden opgenomen met Imke Gerrits via 0493-352070.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Familie

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×