Goed debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer, zorg dat u het voor eens en altijd goed geregeld hebt!
Debiteuren stellen betalingen graag tot het laatste moment uit, of erger, ze betalen niet! Debiteurenbeheer is een essentieel onderdeel binnen iedere onderneming. U werkt namelijk niet voor niets en u wilt betaald krijgen voor de geleverde producten of diensten. U verstuurt liever ook geen aanmaningen en stelt dreigingen met incassovorderingen zo lang mogelijk uit. Met een goed debiteurenbeheer kunt u ervoor zorgen dat uw rekeningen netjes op tijd betaald worden. De tijd die u daarmee overhoudt kunt u steken in uw onderneming.

Door de betalingspositie van klanten op voorhand in te schatten, kunnen kostbare teleurstellingen worden voorkomen. Actuele kennis van de belangrijkste aspecten van het debiteurenbeheer is van belang om uw eigen debiteurenbeheer goed te laten lopen. De adviseurs van Goorts + Coppens zijn als geen ander op de hoogte van de mogelijkheden binnen het debiteurenbeheer.  In een training van 1 dagdeel zorgen zij ervoor dat u het debiteurenbeheer binnen uw onderneming flink kunt aanscherpen.

 

Onderwerpen die zeker aan bod komen:

+ Dossiervorming;
+ Standaardbrieven;
+ Sommaties;
+ Aanmaningen;
+ Incassoprocedure;
+ Klantcommunicatie.

 

Laagdrempeligheid, daar staan we voor

Bij Goorts + Coppens spreken we graag uw taal. Door de praktische insteek van de training met veel voorbeelden bouwt u veel kennis op, die u direct kunt toepassen. U zult merken dat er daadwerkelijk geld in het laatje komt!

 

Meer informatie

Duur training: 1 dagdeel, 08.30 - 12.30 uur aansluitend lunch.

Locatie: Kantoor Deurne Heuvelstraat 14

Kosten training: per deelnemer, inclusief cursusmateriaal, niet-goed-geld-teruggarantie, exclusief BTW.

Klik hier voor onze trainingsvoorwaarden

Meer weten? Neem contact op met Hanneke Berkvens 0493-331492 of stuur een e-mail.

Datum training: dinsdag, 17 april, 2018 - 08:30 Kosten training: € 295,00 Doelgroep: ondernemers en werknemers die financiën verzorgen

Meld u nu aan

De volgende personen zullen komen

Voeg medewerker toe
Voeg medewerker toe
Voeg medewerker toe
Voeg medewerker toe
Training | Goed debiteurenbeheer