Tips & tricks over incasso’s nodig? Kom langs!

 

Debiteuren stellen betalingen het liefst tot het laatste moment uit, of erger, er wordt helemaal niet betaald. Om te voorkomen dat je voor niets werkt, kun je veel doen, onder meer je debiteurenbeheer op orde hebben.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we in vogelvlucht de verschillende stappen in het debiteurenproces behandelen en met name aandacht besteden aan hoe je een hoge debiteurenstand kunt voorkomen.

Benieuwd hoe je ervoor kunt zorgen dat je geld echt binnenkomt? Goorts + Coppens organiseert een informele bijeenkomst op dinsdag 12 mei van 16.00 uur tot 18.00 uur waarbij je in korte tijd belangrijke tips en tricks krijgt, die je een stap verder kunnen helpen. De bijeenkomst vindt plaats in ons kantoor Deurne, Heuvelstraat 14.

Interesse? Meld je dan aan voor deze gratis bijeenkomst door hier te klikken. Wij sturen je vervolgens een bevestiging.

Graag tot 12 mei!

Goorts + Coppens advocaten | adviseurs
Namens team Onderneming

Thomas Berkhout
Advocaat


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Incasso

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×