Terugblik Agrarische Dagen

De grootste openluchtbeurs (Agrarische Dagen Someren) van Zuid-Nederland zit er weer op. We hebben klanten mogen adviseren over o.a. de stikstofproblematiek, de herbestemming van agrarische bestemmingen & emissiearme stallen. Jammer van de regen die met bakken naar beneden kwam, maar met een gemoedelijke en familiaire sfeer mocht dat de pret niet drukken.

Dank aan de organisatie Agrarische Dagen Someren voor het mogelijk maken van deze prachtige dagen!

Vragen over stikstof, duurzaamheid of andere  milieuvraagstukken?

Heb jij ons gemist van het weekend? Geen punt, je kunt ons vinden via boerenhelpdesk.nl. Een kennisplatform waarbij je terecht kan met al je vragen. Dus heb je specifieke vragen over de stikstof, transitie, duurzaamheid of andere milieuvraagstukken? Maak dan een account aan via boerenhelpdesk.nl en je vindt hier uitgebreide informatie over bijvoorbeeld stikstof van juridisch tot fiscaal tot vergunningen.  Geheel gratis.

Om al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden werken we samen met agrarische adviseurs, financieel adviseurs, taxateurs/rentmeesters, fiscalisten & technische adviesbureaus. Wij delen kennis. Onze kennis is voor iedereen toegankelijk.

Wil je liever even sparren ? Dat kan ook! Neem dan contact op met Niels Crooijmans, Jochem van Santvoort of Yacob Mijhad.

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×