Stikstofregels voor Limburgse boeren

Limburgse boeren nu daadwerkelijk tegemoet gekomen. Het was al aangekondigd door het provinciebestuur van Limburg, maar ze zijn er. De versoepelde beleidsregels voor de Limburgse boeren. Een kleine escape is ingebouwd ter voorkoming van afroming bij extern salderen en een belangrijke koppeling met dierrechten en fosfaatrechten is losgelaten. Dit heeft ook voordelen voor de bouw- en infrasector.

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/prb-2019-7046.html

Ondertussen is in Noord-Brabant veel protest in verband met de omgevingsverordening. Dit heeft afgelopen vrijdag niet geleid tot aanpassing van de voorgestelde deadline voor de aanvraag van vergunningen voor stalsystemen in de interim-omgevingsverordening. Ten opzichte van bestaande regelgeving is er wel een verschuiving van de deadline. Deze is verschoven naar 1 april 2020. Verder kent de interim-omgevingsverordening nog een aantal andere kleine wijzigingen. Meer weten? Neem contact op met Ruud Verkoijen, Irene van Geel of Annelies Plooij van onze vakgroep Milieu & Omgeving  (www.gca.nl)


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Milieu + omgeving

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×