Start Ondernemerscafé Helmond met onze collega’s Marivonne en Nicky

Op dinsdag 9 november jl. heeft het Ondernemerscafé Helmond, mede dankzij de inspanningen van onze collega’s èn medeoprichters Marivonne van Kralingen (voorzitter Stichting OCH) en Nicky van de Ven (secretaris Stichting OCH), een zeer succesvolle eerste avond mogen beleven!
De opkomst was met 215 man enorm en boven alle verwachting!

De reacties waren zo enthousiast dat we met spanning uitkijken naar het tweede Ondernemerscafé op dinsdag 11 januari 2011. Kijk voor meer informatie op https://www.ondernemerscafehelmond.nl/.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×