SLIM-Regeling

Vanaf maart 2020 kunnen mkb-bedrijven subsidie aanvragen om loopbaanadviezen voor hun werknemers te krijgen, de vaardigheden van de werknemers up-to-date te houden of om een bedrijfsschool op te richten. Deze nieuwe regeling wordt ook wel de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen (SLIM) genoemd. Het kabinet zal voor deze regeling structureel € 48 miljoen per jaar uittrekken.

De achterliggende gedachte voor het invoeren van de SLIM-regeling is dat in het mkb werkgevers daar vaak minder geld, kennis of tijd voor hebben dan grotere bedrijven. Met behulp van de SLIM-regeling wil het kabinet er voor zorgen dat leren en ontwikkelen ook in mkb bedrijven mogelijk wordt.

Elke mkb-ondernemer kan vanaf maart volgend jaar maximaal een subsidie krijgen van € 24.999,-. Werken meerdere organisaties samen, dan kunnen zij samen maximaal € 500.000,- krijgen. Informatie over de wijze waarop je een dergelijke subsidie kunt aanvragen volgt begin 2020.

De nieuwe SLIM-regeling vind je hier.

Neem contact op met één van de advocaten van het team Arbeid van Goorts + Coppens


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Arbeid

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×