Ruud Verkoijen I over de juridische procedures van veehouders

“Veehouder zet vaker stap naar rechter. 

Het aanvragen van omgevingsvergunningen door veehouders mondt dikwijls uit in gerechtelijke procedures. 

In onderstaand artikel geeft Advocaat Ruud Verkoijen zijn mening over de hoeveelheid procedures rondom veehouders. Met name zorgen over gezondheidsreisico’s leiden er vaak toe dat zij voor de rechter worden gedaagd. Anderzijds vormen overheidseisen voor steeds meer boeren aanleiding om zelf naar de rechter te stappen.”

Agrio Veehouders procedures Ruud Verkoijen Goorts Coppens advocaat adviseurs

Over Ruud Verkoijen

“Vanaf 1 juli 2014 ben ik werkzaam als advocaat bij Goorts + Coppens. Voor die tijd was ik als jurist werkzaam bij een rechtsbijstandverzekeraar en in die periode heb ik in de avonduren mijn rechtenstudie aan de Universiteit Maastricht voltooid. Zowel in mijn huidige praktijk als voorheen, heb ik mij gespecialiseerd in het ruimtelijk bestuursrecht en het milieurecht. Dat ik eerder nog 12 jaar bij een viertal gemeenten werkzaam ben geweest, komt in de dagelijkse praktijk van pas. Mijn belangstelling gaat met name uit naar het omgevingsrecht, handhavingszaken en de Natuurbeschermingswet. Ook voor burenkwesties kunt u bij mij terecht.”

Vragen?

Heb jij vragen over dit artikel of over een ander onderwerp omtrent Milieu & Omgeving? Neem dan contact op met:

Ruud Verkoijen, telefoon: 06 – 21 83 74 43, mail: r.verkoijen@gca.nl


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Milieu + omgeving

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×