Goorts + Coppens

Rechtshulp Helmond

Heb je rechtshulp in de omgeving van Helmond nodig bij een juridisch geschil in welke sferen dan ook? Dan ben je bij Goorts + Coppens Advocaten aan het goede adres. Wij zijn experts in zeer uiteenlopende juridische gebieden. Heb jij een juridisch probleem? Neem dan zeker contact op met een van onze advocaten of juristen. Zij helpen jou graag. Tijdens een eerste gesprek met jou noteren ze direct de mogelijke pijnpunten en problemen die kunnen ontstaan. Als motto hebben alle advocaten bij Goorts + Coppens: “Winnen als het moet, voorkomen als het kan.” Dit houdt in dat wanneer jij rechtshulp in Helmond aanvraagt bij ons, de advocaat eerst alles gedaan wil hebben om het conflict op te lossen door in gesprek te gaan met alle partijen. Mocht dit na meerdere pogingen echt niet lukken, dan schuwen onze advocaten niet om een juridische procedure in te gaan met jou. Heb jij direct hulp nodig? Neem dan eenvoudig contact met ons op via e-mail (info@gca.nl) of telefoon (088 0034 300), dan zorgen wij voor de koffie en iets lekkers als jij bij ons langskomt!

Goorts + Coppens

Alle soorten rechtshulp

Goorts + Coppens Advocaten heeft kantoren in Helmond, Deurne en Eindhoven en is gespecialiseerd in zeer verschillende rechtsgebieden. Zo kunnen wij jou van diverse soorten rechtshulp voorzien.

 • Onderneming: het ondernemings- en verbintenisrecht bestaat uit zeer uiteenlopende vakgebieden die sterk onderhevig zijn aan ontwikkelingen. Wij blijven te allen tijde op de hoogte van deze ontwikkelingen, om jou te ontlasten en jou via korte lijnen op de hoogte kunnen houden en te ondersteunen.
 • Vastgoed: als ondernemer óf particulier ben je niet altijd thuis in de complexe wet- en regelgeving in het vastgoed. Daarom begrijpen wij als gespecialiseerd vastgoedteam dat we jou moeten ondersteunen in het correct opvolgen van deze regels.
 • Arbeid: een van de meest complexe rechtsgebieden is misschien wel die van werkgevers en werknemers. Wat het nog moeilijker maakt, is het feit dat er vaak op korte termijn gereageerd dient te worden. Onze arbeidsrecht advocaten voorzien jou graag van rechtshulp om een arbeidsrechtelijk conflict op te lossen.
 • Familie en erfenis: wij voorzien jou graag van duidelijke en begrijpelijke informatie, eerlijk advies en duidelijk inzicht in de aan onze werkzaamheden verbonden kosten in een conflict met je familie of erfenis. Hierbij verliezen we jouw emoties niet uit het oog, maar houden we ook altijd rekening met de zakelijke kant.
 • Milieu en omgeving: een conflict met de overheid is zeer ongewenst. Voel jij dus een probleem aankomen in de omgeving van Helmond? Vraag dan meteen om rechtshulp bij een van onze advocaten, zodat zij dit probleem in een vroeg stadium al in kaart kunnen brengen en het eventueel kunnen verkleinen of helemaal oplossen.
Goorts + Coppens

Vind jouw rechtshulp in Helmond

Heb jij behoefte aan rechtshulp in welk kennisgebied dan ook? Neem dan gerust contact op, wij zorgen ervoor dat jij bij de juiste expert terechtkomt. Ons kantoor in Helmond bevindt zich op de Schootense Dreef 33. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, waarin we jouw situatie uitgebreid bespreken. Heb je liever dat wij naar jou komen? Dat kan natuurlijk ook! Zorg jij dan voor de koffie?

Direct een probleem oplossen?

De wereld verandert, zo ook die van de advocatuur. Verander je mee? Of laat je alles bij het oude? Wij zijn gedreven om mee te veranderen. Aanstormend talent enthousiast maken voor de nieuwe wereld, ook die van de advocatuur, dat maakt ons gelukkig!

 • Duidelijke uitleg
 • Goed inlevingsvermogen
 • Deskundige ondersteuning
Lees meer

Problemen voorkomen in de toekomst?

Als ondernemer heb je zorgen, soms veel, soms weinig, maar het feit blijft dat je liever bezig bent met de leuke kant van het ondernemerschap. Ons doel? Zorgen dat jij gerust kan slapen!

 • Onbeperkt toegang tot documenten
 • Eerstelijns rechtshulp
 • Vast maandbedrag
Naar Recht Direct

Wat klanten vinden van ons

Service en dienstverlening is minder dan ik verwacht van een gerenommeerd kantoor als Goorts en Coppens. Onvoldoende ingelezen op mijn zaak door de advocaat. wisseling van advocaat. Tijdens de rechtszaak heb ik meer toelichting gegeven op mijn zaak dan de advocaat. Misschien was mijn zaak niet belangrijk genoeg? Ben zelf deskundige in mijn rechtszaak en dan merk je dat sommige advocaten onvoldoende kennis heeft op het desbetreffende rechtsgebied. Voor mij dus een tegenvallende service en dienstverlening.

Marcel van den Hurk

Veghel

Snel contact opgenomen met mij door Maud na mijn vraag via een bekende. Direkt een goed gevoel bij Maud. Bleek zeker terecht gedurende het proces. Goede kennis van de mogelijkheden. Goede coaching toen de tegenpartij een tegenbod had gedaan. Ik ben zeer tevreden.

Ruud

Geldrop

Vriendelijk, betrokken, luisterend, deskundig, helder en duidelijk advies. Bereikbaarheid is goed; krijgt altijd iemand aan de lijn.

Fien Verhoeven

Bakel

Na een incident werd bij Goorts+Coppens aangeraden. In het begin liep e.e.a. wat stroef maar nadat Eva mijn zaak had overgenomen, werd met name de communicatie veel beter. We hebben goed de aanleiding en mijn doelen doorgesproken en dit heeft Eva prima vertaald en vastgelegd voor de betrokken partijen. Wat ik voor ogen had, heb ik ook gekregen (en meer). Eva weet goed te schakelen om de wensvraag te vertalen naar juridisch kader en omgekeerd, waarbij vakjargon goed werd toegelicht. Kortom, zeer tevreden.

Alet

Bemmel

Goed kantoor als je eens een advocaat nodig hebt. Aan te bevelen.!!

Antonie meeuwis

Lierop

Goede samenwerking.

john coenen

Baarlo Lb

Het contact was prettig toegankelijk en toch professioneel. De opvolging steeds accuraat. Het resultaat boven verwachting, maar ook als dat laatste niet was geweest was ik tevreden over de aanpak. Kortom, prima bijgestaan en ontzorgd

Bas Reisen

Son en Breugel

Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en het verwoorden van moeilijke stukken in normaal begrijpelijk nederlands. Ook het meedenken met de klant was erg goed. Complimenten!

Cas van Houtert

Gemert

Leuk en snel contact. zaken goed voor elkaar

Peter

Geldrop

Inhoudelijk goed met bruikbare informatie

Jeroen van Lierop

Deurne

Het kantoor heeft de zaak goed en voortvarend opgepakt en telkens de goede stappen gezet. Het resultaat is uiteindelijk behaald dankzij de inzet en deskundigheid van de beide advocaten.

Sander Lely

Ubachsberg

Ik vind dat alles zeer traag verloopt, blijkbaar hoort dat bij dit soort werk, maar wij zijn heel anders gewend. Erg late reacties over het algemeen.

martin

lemelerveld

Ik heb geen ervaring in rechtzaken dus wist helemaal niet waar ik voor kwam te staan. De begeleiding was prima en het resultaat naar volle tevredenheid.

Theo

someren

We hebben goed contact gehad met de advocaten van Goorts + Coppens advocaten, ze reageren snel, adequaat en volgens afspraak. We hadden met elkaar iets andere verwachtingen van het proces en de vraagstukken maar dit is aan de achterkant goed opgelost.

Ellen

Zeist

zeer vakbekwaam

Erik

Asten

Tijdens onze behoefte aan juridische ondersteuning heeft Goorts en Coppens zich erg betrokken opgesteld. Zij hebben zich goed "ingelezen" en bereidheid getoond om onze vragen te onderzoeken en beantwoorden. Wij zijn ook tevreden over hun adviezen.

Familie Uithol

Deurne

.

Hans Rooijakkers

Helmond

Goede communicatie en begeleiding met omzetting agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning.

Marcel van den Hurk

Veghel

Wisten meteen wat ik wilde en voerde dat prima uit. Goed gesprekken en ze scheppen duidelijkheid

Frans van de Wal

MILHEEZE

in onze zaak Brom ben ik zeer teleurgesteld in onze advocaat Guido Goorts. Inhoudelijk omdat hij de zaak naar mijn idee slecht had voorbereid en niet goed ophing aan bestaande jurisprudentie. (Dit commentaar geef ik niet omdat ik nu weet dat wij verloren hebben. Ik heb dit direct toen wij de rechtszaal uitliepen al tegen Henk aangegeven.) Verder is vind ik het een groot probleem dat hij meent zich niet aan gemaakte afspraken te hoeven houden.

klaas

deurne

Is nieuw voor mij. Ben ervaring rijker.

Gokan

Venray

Na het schetsen van de problematiek werd vrij snel geklankbord met collega's binnen het kantoor waardoor er een goed voorbereid gesprek kon plaatsvinden. Tijdens dit gesprek een goed en deskundig advies ontvangen.

Jan Breukers

SOMEREN

goed en goede vakkennis

heer Jan van de Sande

Aarle-Rixtel

Snel ingespeeld op de wensen die er van onze kant waren, hoge mate van betrokkenheid, ook al was het maar een relatief klein opdrachten.

Marco

Uden

Advocaat was zeer betrokken, luisterde naar mijn wensen, kwestie is boven verwachting opgelost.

A. Korumdak

Veghel

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×