Recht Direct

Het voordelige juridische abonnement voor de ondernemer die kiest voor preventie.

Heeft u een arbeidsovereenkomst nodig? Of bent u op zoek naar een handleiding voor het opstellen van algemene voorwaarden? Wilt u weten wat u kunt doen als een klant verzuimt te betalen? Wij zagen dat veel ondernemers regelmatig op zoek zijn naar eerstelijns juridisch advies, maar wel tegen een betaalbare prijs. Om die reden is vanuit Goorts + Coppens het nieuwe label Recht Direct ontwikkeld.
 

Het juridische abonnement van Recht Direct:

  • juridische bedrijfsscan;
  • plan van aanpak;
  • juridische helpdesk;
  • documenten/handleidingen om te downloaden;
  • gunstig projecturentarief;
  • 20% korting op trainingen van Goorts + Coppens;
  • 5% korting op het advocatenuurtarief  van Goorts + Coppens bij nieuwe zaken;
  • waardebon voor één uur gratis advocaat van Goorts + Coppens (m.u.v. het abonnement zelfstandigen).

Meer weten over Recht Direct? Neem dan een kijkje op de website van Recht Direct of bel met Jolanda Wind via 0493-326688 voor meer informatie.

 

 

 

 

Neem contact op met een van de onderstaande adviseurs en zij helpen u graag verder

20991230

Telefonisch contact

Telefonisch contact?

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Veel gestelde vragen

Hoe kan Recht Direct tegen zo’n lage prijs onbeperkt juridisch advies leveren?
Wij werken met kwalitatieve standaardmodellen die eenvoudig om te zetten zijn naar jouw specifieke situatie. Om deze reden kunnen wij de producten snel en goedkoop leveren.
Wat biedt een abonnement van Recht Direct mij?
Je kunt direct en onbeperkt juridisch advies inwinnen via de helpdesk van Recht Direct. Daarbij kun je standaardbrieven, contracten en processtukken downloaden alsmede handleidingen voor het gebruik hiervan. Verder kun juridische documenten laten scannen door een jurist. Ook krijg je korting op het tarief van de trainingen (verzorgd door advocaten) en op het advocatentarief bij nieuwe dossiers.
Hoe praktisch zijn de trainingen ingericht?
De trainingen zijn praktisch ingericht. Er wordt gewerkt met behulp van een cursusmap die als naslagwerk dient. Het uitleggen van informatie wordt afgewisseld met cases die de cursisten vaak in groepjes van 2 personen behandelen en daarna klassikaal bespreken. Ook is er voldoende tijd tijdens de training om specifieke situaties en vragen vanuit de cursist te bespreken. Een aantal modellen/standaardbrieven krijgen de cursisten mee in de cursusmap voor direct gebruik in de praktijk. Tot slot kunnen cursisten in de weken na de training altijd nog even contact opnemen met de cursusleiders bij eventuele vragen. Deze service is inbegrepen bij de training!
Waarom geeft een advocatenkantoor trainingen?
Goorts + Coppens geeft trainingen, omdat wij merkten dat vaak een directeur bij ons lezingen bezocht, het interessant vond, maar vervolgens overging tot de orde van de dag. De opgedane kennis kwam zo niet verder, terwijl juist de medewerkers van bedrijven geholpen zouden kunnen worden met het opdoen van juridische basiskennis over relevante onderwerpen voor hun vakgebied. Hierdoor worden in de regel minder fouten gemaakt bij bijvoorbeeld het opstellen van (arbeids-)contracten, algemene voorwaarden, alsook bij bouwen, vergunningen en debiteurenbeheer. Verder past dit goed in de filosofie en pay-off van Goorts + Coppens: "Voorkomen doen we samen"!