Reageren op ontwerpbestemmingsplan ‘tweede herziening bestemmingsplan buitengebied’ vóór 5 juli 2013

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Tweede herziening bestemmingsplan buitengebied’ ligt vanaf 24 mei 2013 tot en met 4 juli 2013 ter inzage in het gemeentehuis te Deurne. Gedurende die termijn kunnen zienswijzen worden ingediend. In deze zienswijzen kunt u aangeven met welke onderdelen uit het ontwerpbestemmingsplan u het niet eens bent. Na afloop van de termijn van terinzagelegging worden alle zienswijzen verwerkt. De gemeenteraad zal vervolgens het bestemmingsplan vaststellen.

Het nieuwe bestemmingsplan ‘Tweede herziening bestemmingsplan buitengebied’  heeft betrekking op nagenoeg het hele buitengebied van de gemeente Deurne met uitzondering van:
– De kernen Deurne, Vlierden, Liessel, Neerkant en Helenaveen;
– Het terrein van de kalkzandsteenfabriek de Hoogdonk aan de Hoogdonkseweg te Liessel;
– Het bedrijfsterrein Helmondsingel (ter plaatse van voormaling MOB-complex);
– “Binderen-Zuid”.

Het is van groot belang om het ontwerpbestemmingsplan ‘Tweede herziening bestemmingsplan buitengebied’ goed te bekijken. De specialisten van Goorts + Coppens advocaten | adviseurs zijn u hierbij graag behulpzaam. Mocht u willen weten wat het ontwerpbestemmingsplan concreet voor u betekent? Neemt u dan contact op met Niels Crooijmans, advocaat Overheid + Omgeving via telefoonnummer: 0492-544435 via e-mail: n.crooijmans@gca.nl.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Vergunningen

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×