Procedures voorkomen of anders procederen vanuit je luie stoel? Kom langs!

 
In tijden van crisis stellen debiteuren betalingen het liefst tot het laatste moment uit, of erger, er wordt helemaal niet betaald. Het incasseren van facturen is van belang voor een onderneming, je werkt natuurlijk niet voor niets. Hiervoor is van belang dat het debiteurenbeheer op orde is.

Tijdens een bijeenkomst zullen Thomas Berkhout en Marleen van den Broek in vogelvlucht de verschillende stappen in het debiteurenproces behandelen en met name aandacht besteden aan hoe je een hoge debiteurenstand kunt voorkomen.

Daarnaast zullen we een nieuw fenomeen in de rechtspraak behandelen, de eKantonrechter. eKanton is een digitale procedure waarbij vooral huurzaken, arbeidszaken en zaken met een belang van minder dan
€ 25.000,00 worden behandeld. Binnen acht weken ligt er een uitspraak. Veel sneller dus dan normaal het geval is. Zeer interessant voor het snel incasseren van vorderingen.

Benieuwd wat eKanton jou kan opleveren en hoe je ervoor kunt zorgen dat je geld echt binnenkomt? Kom dan donderdag 13 november a.s. van 16.00 uur tot 18.00 uur naar ons kantoor in Deurne, Heuvelstraat 14.

Meld u vóór vrijdag 31 oktober aan voor deze gratis bijeenkomst door hier te klikken. Wij sturen u vervolgens een bevestiging.

Graag tot 13 november!

Goorts + Coppens advocaten | adviseurs
Namens team Onderneming

Thomas Berkhout en Marleen van den Broek


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Incasso

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×