Elsbeth Adriaans-Willems

Medewerker financiën

Hoi, ik ben Elsbeth Adriaans-Willems en per 1 mei 2021 start ik vol enthousiasme bij Goorts + Coppens op de financiële afdeling. De afgelopen 10 jaar heb ik met veel plezier op de financiële administratie van een technisch bedrijf gewerkt. Nu is het echter tijd voor een nieuwe uitdaging.

Na mijn eerste gesprek voelde ik een echte teamsfeer, een familiegevoel. Dit maakt het voor mij de juiste match. Bij Goorts + Coppens kijken ze waar iemands kracht ligt en hoe ze de organisatie samen naar een hoger level kunnen brengen. Met veel nieuwsgierigheid en plezier ga ik dan ook aan de slag in mijn nieuwe functie.

Naast m’n werk zorg ik voor mijn gezin en in mijn vrije tijd ga ik graag met hen een dagje weg of op vakantie. Voor een gezellig een avondje borrelen met de familie of met vrienden op het terras ben ik ook altijd te porren. Behalve bourgondisch leven is sporten belangrijk voor mij en ik doe dit verschillende keren per week.

Wellicht tot snel bij Goorts + Coppens.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×