Barbara Koolen

Advocaat Arbeid | Onderneming
Barbara Koolen

Ik ga recht op mijn doel af

In 2014 kwam ik voor de eerste keer binnen bij Goorts + Coppens Advocaten. Ik startte als stagiaire terwijl ik bezig was met de afronding van mijn master International Business Law aan de Universiteit van Tilburg. Na het behalen van mijn diploma ben ik als jurist aan de slag gegaan bij het juridische adviesbureau Recht Direct. Ik beantwoorde eerstelijns juridische vragen van ondernemers. Sinds 2017 ben ik als advocaat werkzaam voor Goorts + Coppens Advocaten, voor de teams Arbeid & Onderneming. Ik heb mijzelf de afgelopen jaren voornamelijk gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Wat ik leuk vind aan het arbeidsrecht, is dat de ene werkweek totaal anders kan zijn dan de andere. Dat komt doordat in het arbeidsrecht over het algemeen snel gehandeld moet worden. Het komt geregeld voor dat beide partijen er bij gebaat zijn als een dossier snel wordt afgewikkeld. Als dat het geval is, dan zal ik daar ook naar streven. Uiteraard zonder dat dat ten koste gaat van de inhoudelijke behandeling van het dossier. In het arbeidsrecht komt vaak zowel het zakelijke aspect van de arbeidsrelatie, als het menselijke aspect aan de orde. Ook dat spreekt mij aan. Ik vind het een mooie uitdaging om daarin telkens weer de juiste balans zien te vinden, afhankelijk van de wensen van mijn cliënt.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×