Annelies Plooij

Advocaat Milieu & omgeving
Annelies Plooij

Met strategie en overtuiging doordringen tot de kern

Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij het Openbaar Ministerie en een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam. Hier ben ik in contact geraakt met zowel het bestuursrecht als het strafrecht. Na mijn studie ben ik als jurist werkzaam geweest bij een gemeente en een juridische dienstverlener voor overheden, met als bijzondere specialisatie bestuursrechtelijke handhaving.

Vanwege deze ervaring weet ik als geen ander hoe bepaalde processen binnen de overheid lopen. Sinds december 2018 ben ik werkzaam bij Goorts + Coppens, kort hierna ben ik beëdigd als advocaat.

Buiten kantoortijd ben ik graag met sport bezig. Grote kans dat je mij in het weekend aantreft in een roeiboot. In de winter pak ik graag mijn schaatsen of reis ik af naar de bergen om te skiën. Daarnaast kan ik genieten van gezelligheid met familie en vrienden. In de weekenden sta ik graag in de keuken om Indiase gerechten te maken.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Annelies Plooij

Annelies Plooij

Advocaat Milieu & omgeving

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×