Ontwerpbestemmingsplan bedrijventerreinen Deurne Zuid en West ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan “Bedrijventerreinen Deurne, Zuid en West ” gaat van start. Burgemeester en wethouders van Deurne hebben op 13 december 2012 bekend gemaakt dat het ontwerpbestemmingsplan van 17 december 2012 tot en met 27 januari 2013 ter inzage ligt. Het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Deurne Zuid en West” bevat de volgende gebieden:

Zuid:
-De Leemskuilen
-De Kranenmortel

West:
-’t Rijt-West
-’t Rijt-Oost
-Binderen-Noord
-De Bottel

Het is van groot belang om het ontwerpbestemmingsplan “Bedrijventerreinen Deurne Zuid en West” goed te bekijken. De specialisten van team Overheid + Omgeving van Goorts + Coppens zijn je hierbij graag behulpzaam. Mocht je willen weten wat het ontwerpbestemmingsplan concreet voor je betekent, neem dan contact op met Peter Goumans, advocaat Overheid + Omgeving, telefoonnummer: 0492-780193 of per e-mail: p.goumans@gca.nl.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×