Ontwerp Provinciaal Omgevingsplan Limburg 2014 (POL2014)

Op 6 mei hebben Gedeputeerde Staten van de Provincie Limburg het ontwerp Provinciaal Omgevingsplan Limburg 2014 (POL2014), de Plan-MER, de ontwerp Omgevingsverordening Limburg 2014 en het Provinciaal Verkeers-en Vervoersprogramma vastgesteld.

Het ontwerp-POL2014 en alle daarmee samenhangende stukken zijn digitaal te raadplegen via de website https://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/xhtmloutput/Historie/Limburg/CVDR601817/CVDR601817_2.html.

Met ingang van 16 mei tot en met 27 juni 2014 liggen het ontwerp-Provinciaal Omgevingsplan Limburg 2014 met bijbehorende plan-MER, de ontwerp-Omgevingsverordening Limburg 2014 en het ontwerp-Provinciaal Verkeers- en Vervoersprogramma ter inzage. Gedurende deze periode bestaat voor eenieder de gelegenheid daaromtrent zienswijzen kenbaar te maken.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Peter Goumans, advocaat Overheid + Omgeving, viap.goumans@gca.nl of 0492-78 01 93.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Bouwen

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×