Ontwerp-bestemmingsplan ‘Buitengebied Peel en Maas 2012’ in procedure!

Op 1 juli 2008 is de Wet ruimtelijke ordening in werking getreden. In deze wet heeft de gemeente instrumenten gekregen om invulling te geven aan haar wettelijke taak om regels uit te vaardigen met betrekking tot bouwen en gebruik van gronden. Het bestemmingsplan heeft hierin een centrale betekenis.

Ontwerp-bestemmingsplan 
Het bestemmingsplan Buitengebied van de gemeente Peel en Maas is achterhaald. Het is belangrijk dat een bestemmingsplan steeds de meest moderne inzichten bevat. De Wet ruimtelijke ordening verplicht de raad daarom het bestemmingsplan iedere tien jaar opnieuw vast te stellen.

Kik hier om de column van Goorts & Coppens Advocaten te lezen dat is verschenen op woensdag 15 augustus 2012 in het Peel&MaasNieuws Meijl, editie Helden en OpDenBaum.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×