Ondersteuning op de financiële afdeling!

Mijn naam is Teun van Bommel en ik ben hier bij Goorts + Coppens advocaten tot en met 22 juni. Ik loop 40 uur in de week stage op de financiële afdeling. Momenteel volg ik de opleiding Bedrijfseconomie/accountancy op de Fontys in Eindhoven. Naast studeren ben ik te vinden op het werk, bij mijn vrienden, op de voetbalclub (ZSV) of in het weekend op stap. Ik kijk ernaar uit om veel dingen te leren, en de medewerkers op de financiële afdeling een handje te helpen. Verder ga ik me ook 1 dag in de week bezighouden met een onderzoek.

Ik heb er zin in !

Neem ook even een kijkje bij de andere stagiaires!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×