Noodweer 23 juni 2016

De extreme weersomstandigheden op 23 juni 2016 hebben veel schade aangericht in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

Helaas is inmiddels gebleken dat veel verzekeraars de schade als gevolg van het noodweer niet uitkeren. Dit is een hot item die tot nogal wat discussie leidt!

Naar aanleiding hiervan organiseerde Goorts + Coppens advocaten|adviseurs, in samenwerking met Achmea Rechtsbijstand, infoavonden. Deze bijeenkomsten hebben plaatsgevonden op 27, 28 en 29 september jl. Goorts + Coppens advocaten|adviseurs en Achmea Rechtsbijstand hebben hun krachten gebundeld door gezamenlijk de betrokkenen te voorzien van kennis en informatie. Tijdens deze bijeenkomsten was niet alleen aandacht voor verzekeraar Interpolis maar ook andere verzekeraars ASR, Reaal en Klaverblad kwamen aan de orde.

Tijdens deze bijeenkomsten zijn diverse juridische vraagstukken aan bod gekomen, zoals: Moeten verzekeraars de schade nu wel of niet dekken? Kan dekking afgedwongen worden? Wat als de verzekerde dacht dat hij verzekerd was voor hagelschade maar de dekking is eenzijdig gewijzigd? Welke rol speelt de assurantiepersoon hierin? Wat als deze haar zorgplicht niet is nagekomen?

Mocht u niet bij voorgenoemde bijeenkomst aanwezig zijn geweest en loopt u ook aan tegen problemen met uw verzekering? Neem dan vrijblijvend contact op met Maud Saes m.saes@gca.nl of 0493-352070.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×