Nog een stagiair

Hallo, mijn naam is Hugo van Andel en ik ben vanaf 14 februari 2018 werkzaam als stagiair bij Goorts + Coppens. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn master Burgerlijk Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Mijn voornaamste interesses liggen in het huurrecht, arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht. Voor mijn afstuderen wil ik graag nog praktijkervaring opdoen bij een advocatenkantoor. Met name omdat Goorts + Coppens een breed gespecialiseerd kantoor is, krijg ik de mogelijkheid om kennis te nemen van alle  facetten van de dagelijkse werkzaamheden van verschillende advocaten. Dat maakt mijn stage niet alleen interessant, maar vooral ook erg leerzaam.

Benieuwd wie er nog meer stage lopen bij ons? Dit zijn onze stagiair(e)s

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×