Nieuwe website Goorts & Coppens Advocaten

Sinds december 2009 heeft Goorts & Coppens Advocaten een nieuwe website: www.gca.nl.

Op www.gca.nl vind je uitgebreide juridische informatie, aantrekkelijk en overzichtelijk geordend per specialisme. Klik je bijvoorbeeld op ons specialisme arbeidsrecht, dan kom je terecht op de pagina van onze vakgroep arbeidsrecht. Hier vind je de rechtsgebieden, die door deze vakgroep worden behandeld. Omdat er een scheiding is gemaakt tussen zakelijk en particulier is de informatie altijd toegespitst op jouw situatie. Je ziet in één oogopslag voor welke zaken je bij ons terecht kunt. Ook vind je op de specialisatiepagina al onze advocaten in deze vakgroep, zodat je weet met wie je te maken hebt. Daarnaast maakt de zoekfunctie het vinden van de juiste informatie nu nog gemakkelijker.

Het laatste nieuws op juridisch gebied vind je onder het kopje actueel op de homepage. Op de pagina FAQ (frequently asked questions) tref je een aantal veelgestelde juridische vragen aan met antwoorden. Staat jouw vraag hier niet bij? Stuur jouw vraag dan via de site. Je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord van ons.

De eerste 100 bezoekers van onze nieuwe website die hun naam en adresgegevens achterlaten, ontvangen bovendien de speciaal voor ons kantoor gemaakte editie van het stripboek ‘De Rechter’ van Jesse van Muylwijck. Kortom, alle reden om een kijkje te nemen op www.gca.nl!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×