Nieuwe verbinding grenscorridor N69 ter inzage

De provincie Noord-Brabant heeft het ontwerp Provinciaal Inpassingsplan (PIP) Nieuwe Verbinding Grenscorridor N69 en de project MER ter inzage gelegd. De zienswijzeperiode is van maandag 19 mei tot en met maandag 30 juni 2014. Eenieder kan een zienswijze op de plannen voor een nieuwe verbinding voor de N69 tussen Veldhoven en de Belgische grens indienen.

Goorts + Coppens heeft samen met Adriaan van den Heuvel Makelaars & Adviseurs op 17 april jl. een informatiebijeenkomst gehouden. Mocht u de sheets van de presentatie willen ontvangen dan kunt u contact opnemen met Niels Crooijmans (n.crooijmans@gca.nl / 06 555 06 541) contactpersoon Grenscorridor N69.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Vergunningen

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×