N65 Vught | Bestemmingsplan ter inzage gelegd

Men kan van donderdag 13 juni 2019 tot en met woensdag 24 juli 2019 het bestemmingsplan met bijbehorende stukken bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl onder ID-nummer N L.IMRO.0865.vghBPN65-ON01. Het gebied van het bestemmingsplan ‘begint’ ten oosten van de aansluiting Helvoirtseweg/John F. Kennedybaan (hm 4.18) en loopt in westelijke richting tot aan de gemeentegrens met Haaren. Binnen dit gebied wordt de N65 aangepast.

Aanpassingen N65 Vught 

De N65 wordt ingericht als stroomweg. Op het hele traject zal een snelheidsregime van 80 km/uur gelden. Op onderstaand overzicht zijn de verschillende onderdelen van de reconstructie weergegeven:

N65 Vught aanpassingen goorts coppens

Rechtsbijstand verzekerd?

Dan heb je recht op een gratis advocaat naar keuze!

Als je een rechtsbijstandverzekering hebt, kunnen wij op kosten van de verzekering vanaf het moment dat het nieuwe bestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, jou met raad en daad bijstaan! Als verzekerde heb je namelijk het recht om voor rekening van de rechtsbijstandverzekeraar zelf je advocaat te kiezen. Je kiest toch een advocaat die bij je past en die (in dit geval)  gespecialiseerd is in het voeren van bestemmingsplanprocedures. Wij kunnen dat voor jou doen! Meer weten: www.kiesjeeigenadvocaat.nl.

Vragen over de aanpassingen van de N65 Vught?

Heb je vragen over de gevolgen van het nieuwe bestemmingsplan voor jouw perceel? Of wil je weten hoe we je kunnen helpen met het ondernemen van stappen tegen het bestemmingsplan?

Neem dan contact op met één van onze advocaten van het team Milieu + Omgeving:

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de juridische ontwikkelingen? Meld je dan GRATIS aan voor dé juridische nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×