Meld je nu aan voor de Agrarische Dagen Someren!

 

Heb jij je al aangemeld voor de Agrarische Dagen Someren op zaterdag 17 en zondag 18 september? Wij bieden je dan GRATIS juridisch advies aan én kaarten waarbij je gratis toegang hebt tot dit leuke event!

De kaarten kun je bestellen via www.eventbrite.nl/e/344200572177/?discount=Goorts%2BCoppens.  Een leuke bijkomstigheid is dat je 2 vrienden, familie of relaties gratis kunt meenemen. Wil je meer relaties of vrienden meenemen, dan kan dat voor maar liefst € 10 p.p.!

Dus heb je hulp nodig met milieuvraagstukken, mediation, omgevingsvergunningen, overheidsaansprakelijkheid, onteigening, vastgoed/pacht of heb je behoefte aan een ander advies? Bezoek dan onze stand (311) !

Wil je meer weten over de Agrarische Dagen Someren? Check dan de website https://lnkd.in/ePcAUww

Heb je nu al vragen? Stel ze aan één van onze advocaten Yacob Mijhad, Ruud Verkoijen of Niels Crooijmans

Tot dan!

 

 

 


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×