Meest gastvrije advocatenkantoor van Nederland

Wat een prachtige prijs! Meest gastvrije advocatenkantoor van Nederland. Volledig te danken aan onze dames van het secretariaat die er in slagen iedere bezoeker van ons kantoor het bezoek als een warm bad te laten ervaren.  Op verschillende aspecten werd getoetst door bureau Welkom!; onder andere ontvangst, netheid, kleding, ambiance, garderobe, parkeren, etc. Een flinke enquête diende te worden ingevuld, maar ook kwam iemand natuurlijk de gastvrijheid ‘live’ en onaangekondigd inspecteren. Een ‘mystery guest’, iemand van Welkom! die zich voordeed als klant, heeft ons kantoor bezocht en heeft uiteindelijk het rapport opgemaakt.

Bijzonder, maar ook kenmerkend voor de dames van het secretariaat, is dat bij het in ontvangst nemen van de prijs de dames niet hadden verwacht dat wij überhaupt voor een prijs in aanmerking zouden komen.  Met als typische reactie van een van de dames: “Leuk de prijs, maar het ontvangen van klanten op deze wijze, dat is toch normaal?” . Alle lof voor onze dames!


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×