Niek van de Pasch

Advocaat vastgoed en onderneming

Als blije advocaat ben ik (in goed Nederlands) 'legal nerd & trendwatcher': verzot op inhoud én innovatie. Beide delen van de rechtenstudie sloot ik cum laude af en tegelijkertijd mocht ik een speciaal programma voor topstudenten volgen. Tijdens die opleiding was ik verder griffier bij een gerechtshof, voorzitter van een multidisciplinaire denktank, hoofdredacteur van het faculteitsblad en auteur van een juridisch boek.

In de advocatuur ben ik inmiddels uitgeroepen tot één van de ’35 onder 35’ (Advocatenblad) en ‘8 om te volgen’ (Wolters Kluwer). Op dit moment schrijf ik als columnist ‘Technologie & Innovatie’ voor de populaire website Advocatie. In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke hardloper, wijndrinker, boekenlezer en Tafelaar.

Maar genoeg over mij. Want wie ben jij? Wat inspireert jou om mooie dingen te maken of gave dingen te doen? Waar lig je soms wakker van? En hoe kan ik je daarbij helpen? 

Meer van Niek van de Pasch
20991230
Nieuws Bewijslast ligt bij de overheid! 23/03/2018

Bij wie rust de bewijslast om aan te tonen dat je de juiste of alle gevraagde stukken hebt ingeleverd bij een overheidsinstantie. Volgens de Centrale Raad van Beroep ligt dat bij de overheid. Meer weten? Klik dan verder!

N 20180323
Nieuws Een officiële waarschuwing? Let op! 20/03/2018

Barbara keek vorige week RTL Late Night. Jesse Klaver vertelde over een voorval binnen de fractie van GroenLinks, waarna een fractiemedewerker was ontslagen. Het zette Barbara het denken; ze is er nog wat verder ingedoken. Kan een officiële waarschuwing omgezet worden naar ontbinding van een arbeidscontract?

N 20180320
Nieuws Ondersteuning op de financiële afdeling! 01/03/2018

Teun van Bommel is de nieuwe stagiair bij Goorts + Coppens op de afdeling Financiën. En hij heeft er zin in! Wil je meer lezen over Teun kijk dan even op zijn pagina.

N 20180301
Nieuws Onze nieuwste stagiaire 28/02/2018

We hebben er weer een nieuwe stagiaire bij, namelijk Anna. Zij zal hier de komende 4 maanden stage komen lopen. Wil je meer weten over Anna klik dan even verder.

N 20180228