Jolanda Wind

Manager Recht Direct

0493-331489
06-12565791
jolanda@rechtdirect.nl

Vanaf 2007 werk ik bij Goorts + Coppens. Na zeven jaar met name aansturen van de backoffice, ben ik vanaf eind 2014 de kar gaan trekken bij Recht Direct waar ik sinds 2017 mede eigenaar van ben. Recht Direct is een zusterbedrijf van Goorts + Coppens. Ik ben met name verantwoordelijk voor ontwikkeling en sales. Met dit juridische abonnement ondersteunen we bedrijven met het verbeteren van processen en gebruikte documenten. Door de combinatie: juridische scan, helpdesk en online modellenbank kunnen we bedrijven snel op weg helpen en daarmee juridische problemen voorkomen. We krijgen erg veel positieve reacties van relaties, dus fijn dat dit label is uitgegroeid tot een echt bedrijf. Inmiddels zijn zo’n 200 bedrijven in de regio aangesloten bij Recht Direct. Meer weten over Recht Direct, neem dan eens een kijkje op www.rechtdirect.nl of bel voor een koffieafspraak dan laat ik het graag even zien.

Met gedreven medewerkers maken wij hét verschil voor onze klanten.

Meer van Jolanda Wind
20991230

Mijn kennisgebieden:

20991229

Blog Wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar? Jolanda Wind 23/11/2015

De maanden november en december zijn bij uitstek de maanden van een terug- en vooruitblik. Al plannen makend pak ik er graag ter inspiratie een boek van een managementgoeroe bij, waarbij Steven Covey één van mijn favorieten blijft. Zijn zeven eigenschappen van effectief leiderschap helpt mij zowel privé als zakelijk om een goede balans op te maken, heldere nieuwe doelen te formuleren en een goede balans te houden…

N 20151123
Nieuws Last van debiteuren die te laat óf helemaal niet betalen? 19/09/2017

Je werkt toch niet voor niets?

Debiteuren stellen betalingen vaak tot het laatste moment uit, of erger, ze betalen niet! Debiteurenbeheer is een essentieel onderdeel binnen iedere onderneming. Je werkt niet voor niets en je wil betaald krijgen voor de geleverde producten of diensten. Je verstuurt liever geen aanmaningen en stelt dreigingen met incassovorderingen zo lang mogelijk uit. Met goed debiteurenbeheer kun je ervoor zorgen dat rekeningen netjes op tijd betaald worden. De tijd die je daarmee overhoudt steek je in je onderneming.

N 20170919
Nieuws Jurist/advocaat-stagiaire gezocht! 23/08/2016

Een commerciële  professional met affiniteit met de agrarische sector

Heb jij:

  • rechten gestudeerd?
  • minder dan 2 jaar werkervaring?
  • zin om te werken bij een dynamisch bedrijf met veel jonge mensen?
  • affiniteit met de agrarische sector en wil je graag bij boeren op de koffie?
  • geen zin om de hele tijd achter je bureau te zitten maar ga je liever de boer op?
  • En, ben je een teamplayer, klantgericht, oprecht betrokken en niet op je mondje gevallen?
N 20160823
Nieuws Aansprakelijkheid gemeente voor beheer van fietspad 25/07/2016

De gemeente is belast met het beheer van onder andere fietspaden. Als de gemeente de fietspaden niet goed onderhoudt kan zij aansprakelijk worden gehouden voor schade die mensen hierdoor oplopen. Op 17 mei 2016 is door het Gerechtshof in Den Haag een arrest gewezen over deze aansprakelijkheid.

Feiten
In deze zaak fietste een tienjarig meisje met een vriendinnetje achterop terug naar huis na een dagje strand. Het meisje kwam met haar wiel in een scheur in het asfalt van het fietspad terecht, waarna ze ten val kwam. Hierbij liep ze letsel aan haar hoofd op. De moeder van het meisje stelde de gemeente aansprakelijk voor deze letselschade. De Rechtbank wees de vordering echter af, onder meer omdat de toedracht van het ongeval niet was komen vast te staan en er volgens haar geen sprake was van onvoldoende onderhoud door de gemeente.

N 20160725