Lunchbijeenkomst Wet Werk en Zekerheid donderdag 28 mei

De Wet Werk en Zekerheid (invoering 1 januari 2015 – 1 juli 2015 – 1 januari 2016) heeft een aantal belangrijke wijzigingen voor werkgevers tot gevolg. Tijdens deze bijeenkomst zullen wij in vogelvlucht deze wijzigingen met u bespreken. Hoe wordt in de praktijk omgegaan met de eerste wijzigingen (ten aanzien van de flex-werknemers) die reeds op 1 januari 2015 in werking zijn getreden? Wat staat u per 1 juli 2015 te wachten ten aanzien van het gewijzigde ontslagrecht?

Goorts + Coppens organiseert een informele bijeenkomst op donderdag 28 mei van 12.00 uur tot 14.00 uur waarbij u in korte tijd belangrijke tips en tricks krijgt, die u in de praktijk kunnen helpen met de gevolgen van deze wet. De bijeenkomst vindt plaats in ons kantoor Deurne, Heuvelstraat 14.

Interesse? Meld u dan aan voor deze gratis bijeenkomst door hier te klikken. Wij sturen u vervolgens een bevestiging.

Graag tot 28 mei!

Goorts + Coppens advocaten|adviseurs
Team Arbeid

Maud Seas


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Arbeid

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×