Last van debiteuren die te laat óf helemaal niet betalen?

Je werkt toch niet voor niets?

Debiteuren stellen betalingen vaak tot het laatste moment uit, of erger, ze betalen niet! Debiteurenbeheer is een essentieel onderdeel binnen iedere onderneming. Je werkt niet voor niets en je wil betaald krijgen voor de geleverde producten of diensten. Je verstuurt liever geen aanmaningen en stelt dreigingen met incassovorderingen zo lang mogelijk uit. Met goed debiteurenbeheer kun je ervoor zorgen dat rekeningen netjes op tijd betaald worden. De tijd die je daarmee overhoudt steek je in je onderneming.

Interactief & praktijkgericht

Om je te helpen een goed debiteurenbeheer in te richten voor jouw bedrijf, hebben we een training ontwikkeld. De training wordt verzorgd door Thomas Berkhout. Thomas is advocaat vastgoed, onderneming en incasso. Hij is gespeciliseerd in het inrichten van debiteurenbeheer samen met de klant. 

          Onderwerpen die aan bod komen:

          + Dossiervorming;
          + Standaardbrieven;
          + Sommaties;
          + Aanmaningen;
          + Incassoprocedure;
          + Klantcommunicatie.

De training van één dagdeel helpt je enorm met het aanscherpen van het debiteurenbeheer binnen jouw onderneming. De opzet van de training is zeer interactief en praktijkgericht. Er is ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen of een casus te behandelen..

Praktische informatie

Data:         dinsdag 31 oktober 2017 om 8.30 uur 
Locatie:     ons kantoor in Deurne, Heuvelstraat 14
Duur:         1 dagdeel (8.30 uur – 12.30 uur aansluitend lunch)
Kosten:     € 295,00 per deelnemer (inclusief cursusmateriaal, niet-goed-geld-terug-garantie, exclusief BTW)

>> aanmeldformulier <<

 

Vragen?

Of wil je meer weten? Bijvoorbeeld over trainingen op locatie, andere trainingen of maatwerk? Dat kan. Neem gerust contact op met Hanneke Berkvens via 0493-331492 of  trainingen@gca.nl


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag over Incasso

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×