Kom naar de Bedrijvenbeurs BBHP op 6 en 7 april!

Via deze weg nodigen wij je graag uit om een bezoek te brengen aan de VIP Lounge, het grootste plein van de beurs waar wij, Goorts + Coppens, Recht Direct en HR Direct, samen met nog 20 enthousiaste ondernemers twee dagen staan.

Tip! Op 6 april om 21.30uur worden we verrast met live optredens van onder andere Dries Roelvink en Melissa Janssen (Voice of Holland)! Kom en geniet van een drankje op een plek waar je ongedwongen kunt netwerken.

We zien je graag in onze Vip Lounge tijdens de BBHP Bedrijvenbeurs! Klik hier voor jouw entreebewijs.


Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de advocaten van Goorts + Coppens zodat zij je goed kunnen informeren.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×