Koop/verkoop- en Onroerend Goed

Het kopen of huren van een onroerende zaak is voor de meesten geen dagelijkse kost. Iedereen die een huis of appartement (ver)koopt (ver)bouwt of (ver)huurt krijgt te maken met aspecten op het gebied van het onroerendgoedrecht.

Je kunt bij Goorts + Coppens terecht voor zaken met betrekking tot: de onderhandelingsfase; geschillen over verborgen gebreken, dwaling en algemene voorwaarden; aansprakelijkheid verkoper; inschrijfbaarheid in de openbare registers; mededelingsplicht en onderzoeksplicht; klachtplicht van de koper en verjaring; lasten en beperkingen; conformiteit; de positie van de makelaar; veilingkoop en kettingbeding; hypotheek, vruchtgebruik; verontreiniging en schone grondverklaring

Goorts + Coppens

Gespecialiseerd juridisch advies

De advocaten en adviseurs van Goorts + Coppens zijn voorts gespecialiseerd in appartementsrecht en mede-eigendom: splitsing van eigendom in appartementsrechten; lidmaatschapsrechten; splitsingsreglement; rechten en plichten van de appartementseigenaar; Vereniging van Eigenaren (VVE); bezwaar tegen besluit VVE; aandeel in gemeenschap; verhouding deelgenoten; verdeling gemeenschap.

Voorkomen is beter dan genezen!

  Om onroerend goed transacties voorspoedig te laten verlopen, is begeleiding van de aan- of verkoop van onroerend goed van begin tot het einde raadzaam. Hierdoor kun je onnodige problemen en extra kosten voorkomen.

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Onderneming

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×