Overeenkomsten

Contracten vormen tegenwoordig een essentieel deel van het dagelijks leven. Hoewel vertrouwen altijd de basis blijft voor menselijk handelen, is een goed contract noodzakelijk. Zeker wanneer het om grote belangen gaat of als een (handels)relatie langere tijd gaat duren. Het is dan belangrijk, dat je oog hebt voor jouw eigen belang.

Wij adviseren over en beoordelen bestaande contracten, stellen alle soorten (handels)contracten op. Onder andere licentiecontracten, distributiecontracten, leveringscontracten en samenwerkingsovereenkomsten.

Soms gaat het mis. Jouw contractpartner houdt zich niet aan de gemaakte afspraken. Wat doe je dan? Je probeert het in eerste instantie zelf op te lossen. Handel je correct? Vaak is het dan al verstandig even een advies in te winnen.

Wij adviseren jou zowel bij het sluiten van de overeenkomst, maar ook als het mis dreigt te gaan. Ook in een procedure staan wij je graag bij.

Goorts + Coppens

Onze kernwaarden

Samen

Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.

Gedreven

Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.

Anders

Goorts + Coppens dat andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Zullen wij je op de hoogte houden?

Maud Saes

Maud Saes

Advocaat Arbeid

Stel gerust je vraag aan ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur ons een e-mailbericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×